Program de afiliere

Programul de afiliere este modalitatea prin care proprietarii de site-uri - dar nu numai - pot castiga un procent din vanzarile noastre pentru comenzile aduse: 15% din comanda oricarui client.

Oricine poate fi acceptat, cu unele exceptii. Nu se vor accepta site-uri care:
 - promoveaza violenta;
 - promoveaza discriminarea rasiala, sexuala, pe baza de religie, varsta sau nationalitate;
 - promoveaza activitati ilegale;
Ne rezervam dreptul ca, in cazul in care un partener incalca in timpul colaborarii una din regulile de mai sus, sa excludem in mod unilateral afilierea cu acesta.

Puteti sa aduceti clienti punand link-uri catre site-ul nostru, fie pe site-ul dvs, fie pe alte site-uri cum ar fi anunturi gratuite sau forumuri. Deasemenea, puteti trimite email-uri prietenilor dvs. sau sa postati linkul nostru in cadrul listelor de discutii la care participati.

Odata ce un vizitator ne acceseaza site-ul in baza unui link de la dvs., vom pastra datele printr-un cookie timp de 30 de zile, timp in care daca utilizatorul face o comanda, veti primi automat comisionul pentru comanda respectiva. Comisionul este de 15% din valoarea comenzii.

Acesta il primiti dupa ce comanda respectiva a fost achitata de catre client si banii au ajuns la noi. Spre deosebire de programele de afiliere ale altor firme, la noi comisionul se calculeaza la intreaga valoare a comenzii (cu TVA inclus).

 

Cum se construieste un link de afiliere?

Pentru crearea unui link de afiliere, trebuie sa te inregistrezi aici. Dupa inregistrare si autentificare, pe prima pagina gasiti legatura de afiliere, formata din numele paginii noastre si un ID - identificatior unic.
De exemplu: http://www.produsepiele.ro/?id=1 unde "id" este numarul unic de indentificare al dvs. De fiecare data cand acest link este accesat de catre alt utilizator, iar acesta comanda un produs de pe site, dupa incasarea banilor de la acesta, veti primi comisionul de 15%.

Daca un utilizator viziteaza pagina astazi, dar nu comanda nimic, iar peste cateva zile va reveni pentru o comanda, nu mai este necesara accesarea aceluiasi link. In urma comenzii plasate de catre vizitator, veti primi comisionul de 15% pe comanda.

 

Cum valorificati banii din cont?

Puteti cumpara orice produs din magazinul nostru pe care sa il achitati integral sau partial cu suma din contul dvs. de afiliat. Daca produsul ales de dvs. are valoare mai mica decat suma din cont, restul sumei se reporteaza pentru urmatorul produs cumparat. Daca produsul ales de dvs. are valoare mai mare decat suma din cont, va trebui sa achitati diferenta.

 

Daca aveti mai multe nelamuriri va rugam accesati sectiunea de contact.