Cum cumpăr?

Procesul de cumparare este urmatorul:

1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul de "Cos"  sau dati click pe poza cu produsul.
2. Selectati lungimea dorita (daca este cazul) dupa care apasati butonul “Adauga in cos”. Puteti continua prin a adauga si alte produse in cos cu ajutorul butonului “Inapoi”, sau puteti finaliza comanda apasand butonul “Finalizare Comandă”.

3. Puteti alege crearea unui cont pe site sau comanda rapida (Comanda Express).

4. Introduceti datele dvs. personale si ale destinatarului (aceleasi in cazul in care expeditorul coincide cu destinatarul) . Datele introduse la expeditor sunt necesare strict pentru facturare, iar cele introduse la destinatar sunt folosite doar pentru livrare. Aceste date nu vor fi folosite in nici un alt scop si nu vor fi transferate catre terte persoane . Adresa de email este foarte importanta deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise pe aceasta adresa. Daca adresa de mail nu este corecta nu veti putea fi notificat cu privire la starea comenzii dumneavoatra.
5. Datele si comanda dumneavostra sunt inregistrate odata cu apasatea butonului “Trimite”.
6. In momentul in care comanda ajunge la noi, o sa primiti un mail de confirmare. Odata comanda primita, in termen de 2 pana la 10 zile veti primi un colet prin posta cu ramburs, colet care va contine produsele comandate de dumneavostra.