Termeni și condiții

Legile romane in vigoare guverneaza termenii si conditiile acestui site. Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si conditii, in orice moment, fara sa anuntam.
Garantam faptul ca datele introduse pe acest site sunt confidentiale si nu vor fi folosite in alt scop decat cel declarat si anume procesarea comenzii dumneavoastra.
Fara a limita in vreun fel mentiunile anterioare, trebuie sa admiteti ca firma noastra poate sa includa pagini de advertising si linkuri la alte siteuri web si ca nu are nici un fel de control asupra acestora, si nu face nici un fel de reprezentare, de orice tip in legatura cu continutul sau cu gradul de adecvare al continutului acestor siteuri, iar dumneavoastra renuntati la orice plangere legata de acestea impotriva noastra in orice tara de jurisdictie. Exceptand forma care a fost clar specificata pe acest site, aceasta firma , directorii, angajatii sau orice reprezentanti ai sai nu sunt responsabili de prejudiciile care ar putea sa decurga din sau sa apara in corelatie cu folosirea acestui site. Aceasta este o limitare clara a responsabilitatii care se aplica prejudiciilor de orice tip, inclusiv (fara exceptie) prejudicii compensatoare, directe, indirecte, care sunt o consecinta, pierderile de date, venit sau profit, pierderile sau prejudicierea proprietatilor sau pretentiile partilor terte.
Compania noastra isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor acestui site. Compania nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, firma nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.
Pozele au caracter de prezentare.
In cazul in care datorita unor evenimente necontrolabile de catre noi nu va vom putea livra produsul descris pe site ne angajam sa va oferim un produs similar ca pret si cat mai asemanator, plus un cadou, incercand in prealabil sa va anuntam.
In cazul in care produsele nu corespund cu descrierile si pozele de pe site aveti dreptul de a returna produsul intr-o perioada de maxim 10 zile si va veti primi banii inapoi fara alte despagubiri. Politica firmei noastre de rambursare a produselor presupune ca acestea sa fie returnate in aceeasi stare cum au fost primite. Daca se constata ca aceste conditii nu sunt indeplinite pierdeti dreptul de rambursare a produselor.